maandag 30 augustus 2010

2 simpele kaartjes

Goedemorgen

Deze kaartjes had ik vorige week gemaakt. Al zijn ze simpel, ik heb toch heel wat zitten schuiven en al diverse keren begonnen aan een kaartje maar dan weer uit elkaar gehaald omdat ik niet tevreden was.






Groetjes

vrijdag 27 augustus 2010

Volgende 2 pagina's plus templates

Hallo allemaal,

Wat een regen he, de laatste dagen. Echt weer om binnen te freubelen, of het nou met schaar en papier is of met de muis. Ik ben vorige week naar de beurs in Zwolle geweest maar heb me aardig ingehouden. Ik kan het toch nog niet kwijt. Nog een maandje of zo dan kan ik de zolder/hobbykamer inrichten.

Maar goed, de volgende 2 pagina's heb ik ook als template gemaakt.



dit is deze template geworden


En de 3e pagina, een van mijn favoriete pagina's.

En die is hier te vinden


De kits die ik gebruikt heb, heb ik hier vandaan.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en alvast een fijn weekend.
Groetjes

donderdag 26 augustus 2010

Kruidvat foto boek

Hallo

Ik ben begonnen met een digi-scrap boek om af te laten drukken bij het Kruidvat, die zijn nu mooi in de aanbieding. En ik had al een keer een boek gemaakt van haar eerste half jaar, vandaar dat ik verder ga met juli 2009.
Hier alvast de 1e 2 pagina's.


Hier is de template die ik gemaakt heb hiervoor



En de 2e pagina



Hier heb ik deze template voor gemaakt


Normaal gebruik ik 4shared voor mijn uploads maar die ging net nu moeilijk doen.
Het formaat heb ik (op de 1e na) 42 bij 30 gehouden zodat ze als een spread gebruikt kunnen worden en ook geprint kunnen worden op A4 (als ze gehalveerd worden, als jullie hierover vragen hebben hoor ik het graag). Mijn favoriete digi-scrapster is Yin, ik hou erg van haar simpele stijl waar het vooral om de foto's draait en niet om de hoeveelheid elemente en embelishments.
Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. Als jullie er wat meer over willen weten hoe het werkt wil ik wel wat meer uitleg geven.
Ik ben maar weer begonnen met digiscrappen omdat ik zoooooveel foto's digitaal heb (alleen al sinds de geboorte van Livia iets van 3500 foto's) en ik moeilijk kan kiezen haha. Ik heb nu iets van 5 pagina's al af, maar die moet ik nog even omzetten naar templates, dus die komen de volgende keer wel weer.

Groetjes en bedankt voor het kijken

maandag 23 augustus 2010

eindelijk de 2 kaarten posten hier

Hallo allemaal

Tijdje al niet meer gepost hier, hoofd stond er even niet naar. (momenteel niet de ontspanning in het knutselen wegens ruimtegebrek
Maar heb intussen 2 kaartjes gemaakt, maar ik zie nu op de 1e foto dat het inkleuren niet mijn beste werk is, hihi, tikkeltje ongeduldig en tijdsdruk geloof ik.


 Deze heb ik gemaakt voor een bruidspaar. Omdat de bruid uit Ecuador komt heb ik ook een tekst in het Spaans gemaakt. Digistamp is van Sliekje



En deze had ik gemaakt voor een vriendin die jarig was en heb ik deze challenge gedaan maar ben dus veeeeel te laat.


En intussen is mijn vriend ook druk bezig om de zolder te verbouwen. Er komt een eenzijdige nokverhoging op en word mijn hobbykamer, jippieee eindelijk ruimte!

Morgen ga ik wat digiscraps laten zien hier, ben bezig met een digiboek van het kruidvat.

Groetjes